



محمد جهانشاهی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران در عمارت بادگیر سمنان افزود : با پیگیری و تلاش سعی بر به ثبت رساندن چشمه علی دامغان در میراث جهانی را تا پایان سال جاری داریم.
وی با اشاره به توانمندیهای استان سمنان در حوزه صنعت گردشگری گفت: استان سمنان از نظر ظرفیتهای گردشگری یک استان منحصربهفرد است و لذا معرفی این ظرفیتهای منحصر به فرد و یگانه، نیازمند یک مدیریت منسجم و همراهی همه هماستانیها است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان سمنان ضمن دعوت از همه صاحبان ایده برای همکاری با این اداره کل، گفت: اداره کل میراث فرهنگی استان سمنان از ایدههای نوو بدیع در زمینه توسعه گردشگری و رونق این صنعت پردرآمد در استان استقبال میکند.
جهانشاهی در پاسخ به پرسشی در خصوص چرایی اقامت حدود نیمی از مسافران این استان در چادرهای مسافرتی و نسبت آن با کمبود احتمالی برخی زیرساختها و یا هزینههای بالای سفر در این استان، گفت: بنا به دلایلی مردم ما هزینه چندانی صرف هتلینگ نمیکنند و این رویه محدود به یک استان نیست.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان اضافه کرد: سهم بالای استقرار مسافران در چادر دلایل مختلفی دارد که محدودیت در زیرساخت ها و ظرفیتهای هتلینگ، قیمت بالای هتلها، پراکندگی جغرافیایی زیرساختها، جایگاه اجتماعی و اقتصادی قاطبه مسافران استان که عمده آنها از اقشار متوسط و پایینتر از متوسط هستند، آب و هوای مساعد استان در ایام سفر و… همه و همه از دلایل موثر در اقبال بیشتر مسافران در چادرهای مسافرتی است.
وی با بیان اینکه ورودی شهرهای ما زیبا نیست، این مهم را در جذب گردشگر مهم برشمرد و گفت: علاوه بر این شهرهای ما باید رویدادمحور باشند تا در هر برههای که گردشگر وارد شهرهای ما میشود بتواند از خدمات مختلف بهرهمند شود.
تا وقتی مسئولین کنونی شهرستان سمنان این عزیزان هستند وضع مرکز استان بهتر که نمی شود هیچ. بدتر هم می شود.
آقایان جای خود را به نیروهای عاشق خدمت ، مردمی و مستقل بدهند.
سال ها گذشت ولی بزرگی از سمنـــــــــــــــــــــان پیگیر وضعیت نامطلوب ورودی غربی شهر سمنان نشد ، آقای همتی یکی از خواسته های مردم مرکز استان ، ساماندهی ورودی سمنــــــــــــــــــان است ، اولین برخورد مسافران عبوری ، ورودی هر شهر میباشد …. ، خصوص مدیران ضعیف اداره کل راه ، از وزارت راه اقدام موثر کنید………
باسلام وعرض ادب حضورمدیرکل میراث فرهنگی استان سمنان ما درشهرسمنان دارای منزلهای مسکونی سنتی زیادی داریم که باکمک مسئولین میشوددرین رابطه از آنهااستفاده بهینه کرد ومسئله مهمتراینکه از مکانهای ثبت ملی بدرستی حفاظت شود برای نمونه تخریب ساختمان قدیمی ژاندارمری سمنان باآن درختان کهنسال میباشد که عمدا تخریب ودرختان آن خشکانده شدوهیچ مسئولی هم جوابگو نیست که البته مدارک موجودست که انشاءالله امید وارم باپیگیری شما درین زمینه به مکانهای سنتی اهمیت بیشتری داده شود البته توصیه میشود برای تایید این گفته ها بازدیدی ازبقایای مکان فوق داشته باشید که ببینید اشک آ وروقابل پیگیری است یا نه باتشکر