



سمنان لاین – استاندار سمنان با اشاره به نقش مهم مدیران در بهبود شرایط اقتصادی کشور بر لزوم استفاده از مدیران باجسارت و ریسکپذیر تاکید کرد و گفت: باید افراد محافظهکار و خصوصا اهل زد و بند را از چرخه اجرایی قیچی کرد.
به گزارش سمنان لاین ازایسنا،سیدشهابالدین چاووشی در ستاد فرماندهی اقتصادمقاومتی این استان با بیان اینکه مدیران باید با جسارت بیشتر به مدیریت امور بپردازند اظهار کرد: مدیری که جسارت لازم را ندارد نباید مسیولیتی را معطل خود کند.
وی با بیان اینکه حیثیت نظام نباید خرج ناتوانی و بیتدبیری مدیران و کارشناسان شود از مدیران اجرایی این استان خواست از مدیران و کارشناسان توانمند، جوان، با جسارت و ایدهپرداز استفاده کنند.
عالیترین مقام اجرایی دولت در استان با بیان اینکه مدیران باید در حوزه فعالیت خود در چارچوب قوانین عمل کنند تصریح کرد:
وی با اشاره به لزوم توجه به سیاستهای اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: هیچ دستگاه نظارتی برای مدیرانی که برای تحقق اقتصاد مقاومتی تلاش میکنند مورد مواخذه قرار نخواهد داد.
چاووشی با اذعان به اینکه استانداری از مدیران فعال در این بخش تمامقد دفاع و حمایت خواهد کرد گفت: باید اقتصاد را از درون تقویت کنیم. ضمن اینکه انعطافپذیری در برخی بخشها نیز میتواند به فرآیند تقویت اقتصادی کمک شایانی کند.
وی با بیان اینکه نباید از نظارت و مراقبت دستگاههای نظارتی هراس داشت افزود: دستگاههای نطارتی جزیی از نظام هستند و طبیعتا وقتی کارها مستدلل و درست انجام شود مشکلی ایجاد نخواهد شد.
چاووشی بر ضرورت شناسایی اموری محقق نشده تاکید و اضافه کرد: باید نقاط ضعیف و قوت برای شناسایی راهکارها رصد و در راستای توسعه و تحقق اهداف ستاد اقتصاد مقاومتی مورد استفاده قرار گیرد.
لزوم معرفی و تشویق مدیران شاخص و باانگیزه
وی بر لزوم معرفی و تشویق مدیران شاخص و باانگیزه تاکید کرد و با بیان اینکه بسیاری از مدیران استان انسانهایی توانا و با انگیزه هستند گفت: همه باید همسو و در یک راستا عمل کنیم و از عملکرد جزیرهای بهشدت اجتناب شود.
استاندار سمنان حضور یکی از اعضای کابینه در ستاد اقتصاد مقاومتی استان را یک فرصت مغتنم برشمرد و گفت: فلسفه حضور یک وزیر از دولت در ستاد اقتصادمقاومتی استانها به حل مسایل و مشکلات اقتصادی استان کمک شایانی خواهد کرد.
وی از اقتصاد مقاومتی به مثابه نسخهای شفابخش برای اقصاد کشور نام برد و افزود: اقتصادمقاومتی در حقیقت تکیه بر داشتهها و توانمندیها و خوداتکایی در همه زمینههاست.
تلاش برای آغاز مهاجرت معکوس در استان از سال آینده
عالیترین مقام اجرایی دولت در استان با اشاره به ظرفیتهای موجود در مناطق روستایی بر لزوم توجه به مهاجرت معکوس در استان تاکید کرد و گفت: باید بهگونهای برنامهریزی کنیم که از سال آینده روند مهاجرت معکوس در استان آغاز شود تا منابع ایجاد شده به هدر نرود.
این مقام ارشد اجرایی به مشکل کمآبی در استان اشاره و خاطرنشان کرد: استان ما با کمآبی مواجه است لذا باید در ستاد اقتصادمقاومتی استان برای مدیریت منابع آبی برنامهریزی شود.
وی، مدیریت مصرف را مهم خواند و گفت: باید همه دستگاهها در این بخش فعال شوند و برنامههای خود را با محوریت مدیریت مصرف آب ارائه دهند.
فرمانده ستاد اقتصادمقاومتی استان، پروژه انتقال آب را یک طرح ملی دانست و گفت: پروژه انتقال آب به عنوان یک طرح ملی مهم مورد توحه و تاکید ریاستجمهوری است. البته باید این مهم را هم مد نظر داشت که انتقال آب از خزر یا خلیج فارس یک طرح و ایده است که نظر مساعد ریسجمهور را با خود دارد.
وی مدیریت آب را ضروری دانست و خواستار ارایه یک برنامه مشخص و مدون از سوی سازمان مسوول در خصوص مدیریت منابع و مصرف شد.
چاووشی فرهنگسازی در خصوص مصرف آب را یک ضرورت خواند و گفت: رسانهها، صداوسیما و دستگاههای فرهنگی نقش مهم و محوری در ترویج مصرف بهینه منابع و ارائه یک الگوی درست مصرف خواهند داشت.
وی به نقش مهم منابع طبیعی و آبخیزداری در این خصوص اشاره و اظهار کرد: باید توسعه و احیای منابع طبیعی جلوی نگرانیهای زیستمحیطی گرفته شود.
جهتگری اقتصاد مقاومتی واگذاری امور به بخش خصوصی است
استاندار سمنان جلسات ستاد فرماندهی اقتصادمقاومتی را از مهمترین جلسات استان برشمرد و گفت: مدیران نباید برای حضور در جلسات اقتصاد مقاومتی منتظر دعوتنامه باشند بلکه باید در این جلسات حضور فعال داشته و همواره با طرح و ایده و برنامه تازهای به این نشستها بیایند.
وی با بیان اینکه ستادفرماندهی اقتصاد مقاومتی محل ارایه ایدهها و نقطه نظرات کارشناسانه است گفت: معرفی مدیران موفق در این بخش در تحقق اهداف ستاد موثر خواهد بود.
استاندار سمنان با بیان اینکه جهتگری اقتصاد مقاومتی واگذاری امور به بخش خصوصی است افزود: کارامدی امور با کمک بخش خصوصی محقق میشود چرا که تجربه ثابت کرده که دولت تاجر خوبی نیست لذا ما باید منافع ملی را ببینینم و امور را به بخش خصوصی بسپاریم.
وی با اشاره به وجود برخی قوانین بازدارنده افزود: نباید در لای قوانین گم شویم جایی که قانون است باید اقتصاد مقاومتی ورود پیدا کند و برای قوانین بازدارنده نیز چارهجویی شود.
این مقام ارشد اجرایی با بیان اینکه ستاد اقتصاد مقاومتی تنها محدود به قوه مجریه و دولت نیست گفت: تصمیمات ستاد اقتصاد مقاومتی برای همه دستگاهها و از جمله دستگاههای مرتبط با قوه قضاییه و قوه مقننه نیز لازم الاجرا است .
اشتغال فقط مختص دولت نیست
فرمانده ستاد اقتصاد مقاومتی استان با اشاره به مشکلات کشور در حوزه اشتغال گفت: موضوع اشتغال فقط مختص دولت نیست و نجات اقتصادی کشور نیازمند یک عزم ملی و مشارکت همگانی است.
وی با بیان اینکه بخش خصوصی باید کارامد شود بر لزوم تلاش دستگاهها در راستای کارآمدی بیشتر بخش خصوصی تاکید و تصریح کرد: اگر خروجی کار ما کارامدی بخش خصوصی بوده موفق بودهایم لذا اگر برخی نهادهای دولتی و غیر دولتی تاکنون در این راستا تلاش نکردهاند باید در فعالیتها و رویکردهای خود باید بازنگری کنند.
وی ادامه داد: دستگاههای اجرایی باید درست برنامهریزی کنند تا بنگاههای زودبازده دچار مشکل نشوند.
وی از اقتصاد مقاومتی به عنوان یکی از مهمترین زمینههای اشتغال و توسعه کشور نام برد و بیان کرد: همه باید در راستای توسعه اشتغال در استان مصوبات ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی را اجرایی کنند.
چاووشی از مهارت بهعنوان مقدمه اشتغال پایدار نام برد و گفت: کسب مهارت عملی و بازآموزی مهارتها باید مورد توجه جدی قرار گیرد. همچنین شورای مهارت اموزی و موضوع مهارت در کار گروه اشتغال به عنوان مقدمه اشتغال باید مورد توجه و واکاوی بیشتر قرار گیرد.
گردشگری پیشران اقتصادی استان سمنان
چاووشی از گردشگری به عنوان یکی از پیشرانهای اقتصادی استان نام برد و گفت: در همین راستا باید یک برنامه ویژه برای نوروز 97 در استان تدوین و اجرایی شود.
استاندار با بیان اینکه باید برنامه های نوروز امسال برای مسافران نوروزی استان سمنان متفاوتتر باشد افزود: باید صنعت توریسم را در کشور و استان گسترش دهیم و وجود شخصیتهای برجسته ملی که در استان حضور دارند و همچنین آثار تاریخی منحصر به فرد استان باید معرفی و برجستهسازی شوند.
وی به ظرفیت روستاها در صنایعدستی اشاره و اظهار کرد: روستاییان برای تولید صنایع روستایی وام اشتغال گرفتند اما بازار فروش ندارند لذا باید از فرصت گردشگری ایام پایان سال در جهت ایحاد بازار عرضه تولیدات روستاییان بهره گرفته شود. همچنین برای ورودی شهرها بازارچه صنایع دستی ایجاد شود تا علاوه بر ایجاد فرصت فروش برای فعالان این بخش، با ایجاد یک فضای نشاطآور در جهت کاهش تصادفات در جادهها نیز گامی برداشته باشیم.
وی از قیمت بالای تمام شده خدمات به عنوان یک معضل یاد کرد و افزود: شوربختانه در ایران خدمتی که ارایه میشود رقم بالایی دارد لذا در شرایطی که کشو گران اداره میشود باید دنبال مدیریت منابع مالی باشیم.
استاندار سمنان با اشاره به لزوم توجه بیشتر به صادرات با بیان اینکه حیات و ممات کشور ما به صادرات بستگی دارد تصریح کرد: اقتصاد استان باید با فروش تولیدات استان فعال شود.
وی بر لزوم استفاده بیشتر از ظرفیت نخبگان تاکید کرد و گفت:باید به همه نخبگان و افراد خلاق، متفکر و اندیشمند و صاحبنظران بهدیده مشاوران نگریسته و از ظرفیت آنها بهعنوان سرمایههای کشور و استان، نهایت استفاده را بگیریم.
استاندار محترم ، خواهشمنداست تعاملات اشتباهی که همکاران قبلی، فعلی و معاونان استانداری تابه امروز داشته اند را کنار بگذارید ، تعارف ، ملاحظه ، بی راهه رفتن بس است ، هدر دادن گسترده منابع ملی ، استانی در ادارات کل مستقر در خارج ازمرکزاستان را متوقف کنید ، مردم استان از هوچی گری و مطالبه بی خود خسته شدند ، خواسته مردم استان استقرار ادارات کل در مرکز استان ، و پایان دادن همیشگی به وضعیت تاسف بار شهرستان ها است
مصوبات شورای عالی اداری
مرجع تصویب: شورای عالی اداری
شماره ویژه نامه: ۸۸۱
سهشنبه، ۱۵ تیر ۱۳۹۵
سال هفتاد و دو شماره ۲۰۷۷۶
اصلاح مصوبه شماره ۱۹۰۱/۷۴۰۳۲ مورخ ۱۳۸۲/۴/۲۲ شورای عالی اداری
شماره۵۸۸۲۷۱
1395/4/6
اصلاح مصوبه شماره ۱۹۰۱/۷۴۰۳۲ مورخ ۱۳۸۲/۴/۲۲ شورای عالی اداری
وزارت راه و شهرسازی ـ سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور
شورای عالی اداری در یکصد و هفتاد و پنجمین جلسه مورخ 1395/2/27 در اجرای قانون تشکیل وزارت راه و شهرسازی به شماره ۷۱۲۲۵ مورخ 1390/4/7، بنا به پیشنهاد مشترک وزارت راه و شهرسازی و سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور، به منظور ایجاد انسجام تشکیلاتی و مدیریت یکپارچه در نگهداری شبکه راههای کشور و اجرای دقیق قوانین و مقررات مربوط، تبصره (۲) بند (۲) و بند (۸) مصوبه شماره ۱۹۰۱/۷۴۰۳۲ مورخ 1382/4/22 شورای عالی اداری را حذف و موارد ذیل را به مصوبه مذکور اضافه و تصویب نمود:
۷ـ الف) وظیفه راهداری راههای روستایی به همراه نیروی انسانی، ساختار و وظایف از ستاد وزارت راه و شهرسازی به «سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای» منتقل میگردد.
ب) وظیفه ساخت و توسعه راههای روستایی براساس سیاستهای کلان و استانداردهای ابلاغی وزارت راه و شهرسازی، به «شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور» منتقل و امور ساخت و توسعه راههای روستایی در سطح استانها، کماکان توسط ادارات کل راه و شهرسازی انجام میشود.
۸ ـ امور مربوط به راهداری راههای مواصلاتی و روستایی از واحدهای استانی و شهرستانی وزارت راه و شهرسازی منفک و به همراه کلیه وظایف، اختیارات، نیروی انسانی، اعتبارات، امکانات، تجهیزات، خودرو و ماشینآلات حوزه راهداری، به واحدهای استانی «سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای» منتقل و عنوان آن از «اداره کل حمل و نقل و پایانههای استان» به «اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان» تغییر مییابد.
تبصره(۱): وزارت راه و شهرسازی موظف است ظرف مدت ۶ ماه، لایحه اصلاح وظایف و اختیارات «سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای» را به صورت یک «سازمان عملیاتی» با تجمیع مأموریتها، وظایف و ساز و کارهای مالی، بودجهای و معاملاتی مربوط تهیه و در اجرای تبصره ماده ۱۱۵ قانون مدیریت خدمات کشوری، برای تصویب به مجلس شورای اسلامی ارائه نماید.
تبصره(۲): راهدارخانهها و ساختمانهای اداری و غیراداری مربوط در شهرستانها، به «سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای» منتقل میگردد و در مراکز استانها، تعیینتکلیف ساختمانهای مربوط، موکول به تأیید وزیر راه و شهرسازی خواهدبود.
۹ـ اعتبارات هزینهای و تملک داراییهای سرمایهای سال جاری به نسبت انتقال وظایف، نیروی انسانی و سایر خدمات هزینهبر، در قالب مصوبات شورای برنامهریزی و توسعه استان به «اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان» منتقل و از طریق ذیحسابی آن اداره کل نظارت میشود.
۱۰ـ تا تصویب قانون ایجاد سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای، دولت هر ساله در قانون بودجه سنواتی، ساز و کار قانونی لازم برای پیشبینی و نحوه توزیع اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای و هزینهای، به ویژه نحوه پرداخت حقوق و مزایای کارکنان منتقل شده و همچنین ساز و کار نظارت بر اجرای بودجه به صورت ردیف متمرکز و ملی، توسط وزارتخانه و واحدهای استانی مربوط را به تصویب رسانده و بر آن اساس عمل میشود.
۱۱ـ سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای براساس مصوبه شماره ۱۷۳۲۵۱/ت/۴۷۴۹۷هـ مورخ ۱۳۹۰/۹/۲ هیأت وزیران، اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای ملی و سایر منابع اعتباری خود را حسب مورد به «اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان» ابلاغ مینماید.
۱۲ـ وزیر راه و شهرسازی مسئول حسن اجرای این مصوبه بوده، گزارش عملکرد آن را هر ۶ ماه یکبار، به سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور ارسال و سازمان مذکور نیز، گزارش اجرای مصوبه را به شورای عالی اداری ارایه مینماید.
رئیسجمهور و رئیس شورای عالی اداری ـ حسن روحانی
http://www.rrk.ir/Laws/ShowLaw.aspx?Code=10463
آقای چاووشی استاندار محترم سمنان. مانمی خواهیم ادارات کل برگردد. آن ادارات باشد برای خود شاهرود. بگذارید دلشان خوش باشد.
همان ادارات کل دیگری با مرکزیت سمنان برای 7 شهرستان دیگر تشکیل شود.
اجرای قانون. قانون. قانون. قانون.قانون. قانون. قانون. قانون. قانون کلید حل مشکلات استان ممتاز سمنان است.
آقای استاندار از شما انتظار داریم فرمایشات شما در حد حرف باقی نماند. در عمل هم خواستار اجرای قانون هستیم. قانون یعنی انتقال ادارات کل به مرکز استان. قانون مورد احترام همه است . جز عده ای معدود تمامیت خواه در ش…که در مقابل قانون مقاومت می کنند . قانون را اجرا کنید قطعاً همه مردم و مسئولین کشور و استان خواستار اجرای بی کم و کاست آن هستند.
با بررسی عملکرد ضعیف ادارات کل مستقر در شاهرود برای شهرستان های 7 گانه ( سمنـــــــــــــــــــان به عنوان مرکز استان ، دامغان ، گرمسار ، مهدیشهر ، آرادان ، سرخه و میامی) به این یقین 100% خواهید رسید که باید ادارات کل در سمنــــــــــــان استقرار پیدا کنند ، چرا در استان در آموزش و پرورش ، کشاورزی و … دچار چالش و مشکل نیستیم به دلیل نگاه یکسان و متعادل دستگاه های اداری مستقر در سمنـــــــــــــــان ، در طرف مقابل وضعیت راه آهن را در گرمسار ، سمنـــــان و دامغان ملاحظه کنید ، هزینه های گزاف انجام شده در حوزه راه در شهر اقماری شاهر…….، مردم 7 شهرستان زیادی خواه نیستند ، فقط عدالت را میخواهند ،قانون را اجراء کنید ؟؟ دستاوردهای ضعیف اداره کل راه مستقر در شرق استان برای سمنــــــــــــــــان به عنوان قلب استان چه بوده :: حدود 40 سال از طرح اولیه دوبانده شدن محور سمنـــــــــان به فیروزکوه گذشت ؟؟؟ این جاده هنوز نیمه کاره است ؟؟ پل های مومن آباد با 14 و شهرک صنعتی با 8 سال هم چنان در حال نستهلک شدن هستند ؟؟؟ آیا این پروژه های برای شرق استان بود سال ها قبل به اتمام نمی رسید ؟؟ آیا عملکرد ضعیف این ادارات سیاسی و با سمت و سو و تخریب عده ای برای نابودی استان نیست ؟؟ آیا مسافران عبوری از این وضعیت دچار تعجب نمیشوند ؟؟ چه تعداد از مردم و زوار امام رضا ع در این مسیر باید قربانی این عملکرد مغرضانه شوند ؟؟ آیا زمان باز هم باید بگذرد ؟؟ پس همت کنید تا قانون اجرا شود ، خواسته به حق مردم سمنـــــــــــان ، همین است …