



همزمان با چهارمین روز از سی و نهمین دهه فجر انقلاب اسلامی، با حضور دکتر روحانی رئیس جمهوری به صورت ویدئوکنفرانسی، گام اول موزه دفاع مقدس سمنان همزمان با 10 استان کشور افتتاح شد.
به گزارش سمنان لاین ، این آیین روز یکشنبه، به مناسبت ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی با سخنرانی دکتر حسن روحانی به صورت ویدئوکنفرانسی، همزمان در 10 استان کشور در سالن اجتماعات موزه دفاع مقدس سمنان برگزار شد.
استاندار سمنان در این آیین گفت: امیدواریم با تکمیل این طرح، موزه دفاع مقدس استان به یکی از جاذبههای گردشگری سمنان تبدیل شود.
سید شهاب الدین چاوشی با اشاره به اینکه موزه دفاع مقدس یادگار سفر پربرکت مقام معظم رهبری به سمنان است که امروز گام اول آن افتتاح شد، افزود : موزه دفاع مقدس استان سمنان در مجموع در 12 هزارمترمربع پیش بینی شده که برای افتتاح گام اول 170 میلیارد ریال هزینه شده است.
سرهنگ سلامی سرهنگ محمدحسن سلامی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان سمنان هم با اشاره به اهمیت این پروژه و نقش آن در معرفی و تبیین ارزشهای دفاع مقدس افزود: پارکموزه دفاعمقدس و پروژههایی از این دست سرمایهگذاریهای بزرگ فرهنگی هستند.
وی با بیان اینکه تلاش ما بر این بوده که پروژه پارکموزه دفاعمقدس مجموعهای آبرومند و در خور شأن والای شهیدان این مرز و بوم و سالهای باشکوه و فراموشناشدنی دفاع مقدس باشد تا در سایه آن فرهنگ والای ایثار و شهادت نشر یابد.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان سمنان نیز درباره موزه دفاع مقدس این استان خاطرنشان کرد: مجموعه موزه دفاع مقدس استان سمنان در بیش از 12 هکتار و با پیش بینی یکهزار و 200 میلیارد ریال در حال تکمیل است.