



سمنان لاین – استاندار سمنان از ترافیک بالای شرق تهران و خصوصا پاکدشت و شریفآباد بهعنوان مانعی جدی بر سر راه جذب سرمایهگزاری در استان سمنان نام برد و گفت: با وجود اینکه فاصله تهران تا اولین شهرک صنعتی استان سمنان فقط 50 کیلومتر است اما ترافیک بالای ورودی استان سبب شده که سرمایهگذاران آنگونه که شایسته است به این مهم اهتمام کنند.
به گزارش سمنان لاین ازایسنا، محمدرضا خباز در ستاد اقتصاد مقاومتی این استان که ا حضور مونسان معاون رئیسجمهوری برگزار شد اظهار کرد: ترافیک بالا زمان رسیدن به اولین شهرک صنعتی استان را از کمتر از نیم ساعت به حداق یک ساعت و نیم افزایش داده لذا انتظار ما از دولت این است که به منظور رفع این گره ترافیکی و تسهیل در ترددها، چارهای برای آن بیاندیشد.
وی با بیان اینکه ایجاد یک کمربند بزرگراهی میتواند این مشکل را در ورودیهای استان مرتفع کند افزود: همچنین با توجه به طرح دولت برای راهاندازی قطار برقی تهران مشهد که عمده آن از استان سمنان میگذرد، تسریع در آن و آغاز ریلگذاری از تهران به سمت استان سمنان نیز میتواند به رفع این مشکل کمک کند. ضمن اینکه با توجه به راهاندازی قطار حومهای تهران-گرمسار، ادامه آن تا سمنان نیز میتواند به تسهیل در رفت و آمد بین پایتخت و استان سمنان و جذب سرریز جمعیت تهران کمک کند.
استاندار سمنان با اشاره به ظرفیتهای استان سمنان در حوزه گردشگری گفت: این استان از حیث گردشگری میتواند به یک مقصد مهم گردشگری تبدیل شود.
وی از قوت گرفتن صنعت گردشگری در این استان در سالهای اخیر خبر داد و افزود: در همین ارتباط و با هدف رونق تولید و بهبود اقتصادی در یکی دو سال اخیر هشت همایش سرمایهگذاری در استان برگزار شده که یکی از آنها اختصاصا به حوزه گردشگری اختصاص داشته است.
خباز با اشاره به برنامهریزیها برای جذب سرمایهگذاران خارجی گفت: در همین راستا از 100سرمایهگذار خارجی برای حضور در همایشی دعوت شده که تاکنون شرکت 70 سرمایهگذار خارجی در آن قطعی شده است.
وی با بیان اینکه کف سرمایهگذاری یک سرمایهگذار خارجی حداقل 10میلیون دلار است تصریح کرد: اگر بتوانیم در این حوزه خوب عمل کنیم دستاورد خوبی برای اقتصاد استان به همراه خواهد داشت.
استاندار سمنان ایجاد بازارچههای فروش و عرضه صنایع دستی در استان را امری ضروری دانست و گفت: در همین راستا مجموعهای در سمنان برای عرضه محصولات صنایع دستی تدارک دیده شده و در صددیم که همه شهرستانهای استان، مرکزی را به محل عرضه دائمی صنایع دستی اختصاص دهند.
وی با اشاره به اقدامات دولت در زمینه رونق تولید گفت: سال گذشته دو هزار و 459 واحد از طریق بهین یاب برای بهرهمندی از تسهیلات بانکی ثبت نام کردند که یک هزار و 803 واحد واجد شرایط دریافت تسهیلات شناخته شدند.
خباز از تحقق بیش از 82 درصدی تعهد اشتغال واحدهای دریافت کننده تسهیلات رونق تولید در استان خبر داد و افزود: تجربه ناموفق اعطای تسهیلات زودبازده سبب شد که دو کارگروه نظارتی از ابتدای این طرح در استان راهاندازی شود که این نظارتها سبب شد که از 780 واحد صنعتی و تولیدی تنها دو واحد نتوانند به تعهد اشتغال خود عمل کنند.