آسيبشناسي توليد را موردتوجه قرار دهید

اولين نشست بررسي مشکلات واحدهاي صنعتي بزرگ در محل شرکت آريا ترانسفو شرق برگزار شد.
به گزارش سمنان لاین ٬ فرجالله معماري عضو هيات نمايندگان اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و کشاورزي سمنان اهميت واحدهاي صنعتي با ظرفيت توليد بالا را مهم ارزيابي کرد و گفت: نگاهي که در سالهاي اخير بر صنعت حاکم بوده توجه و پشتيباني از واحدهاي کوچک و خرد بوده، ولي بايد اين مسئله را جدي بگيريم که واحدهاي کوچک به سفارش واحدهاي بزرگ توليد مي کنند.
عضو هيات نمايندگان اتاق بازرگاني سمنان تصريح کرد: در جنگهاي اقتصادي سنگرباني از توليد حائز اهميت است
مدير عامل شرکت آريا ترانسفو شرق برگزاري جلسات همانديشي را موثر خواند و ادامه داد: آنچه مهم است، ايجاد اشتغال پايدار است، چه فرقي ميکند که اين اشتغال در چه بخشي باشد، گاهي بخش خدمات ميتواند توان اقتصادي کشور را ارتقاء بدهد.
وي عدم آشنايي صاحب صنايع با قوانين را يک مخاطره ميداند و اظهار ميکند: عدم اطلاع فعالان اقتصادي از قوانين باعث شده است که مسائل پيچدهتر شود.
معماري فشارکاري در بخش خصوصي را غيرقابل توصيف بيان کرد و گفت: کاش مديران دولتي سختيهاي توليد را حس ميکردند.
در ادامه علياصغر جمعهاي رئيس اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و کشاورزي سمنان از فعالان اقتصادي ميخواهد که مسائل خود در کمال شفافيت اعلام نمايند، تا موارد بهدرستي تجزيه و تحليل شود.
رئيس اتاق بازرگاني سمنان هدف واحدهاي صنعتي را افزايش توليد و ايجاد ارزش افزوده اعلام ميکند و ادامه ميدهد: رونق توليد، بهبود فضاي کسب کار نياز به ثبات قوانين و اجراي دقيق دارد.
وي عدم شرايط يکسان بين توليدکنندگان ايراني و خارجي را پراهميت ميداند و اظهار ميداند: وقتي شرايط تجاري بين توليدکننده ايراني و ترک مساوي نيست، طبعاً مغايرتهاي اساسي به چشم ميخورد.
جمعهاي ادامه ميدهد: شبکه بانکي غيراستاندارد در ايران، عدم ثبات نرخ ارز، تعرفههاي ترجيحي بروکراسي اداري رمق توليدکنندگان و صادرکنندگان را گرفته است.
رئيس اتاق سمنان از عاليترين مقام اجرايي استان سمنان درخواست کرد، آسيبشناسي توليد را موردتوجه قرار دهد.
در ادامه يغمايي مدير عامل شرکت صنايع لاستيکي پارميدا داوام و بقاي شرکتهاي بزرگ را در وجود بحرانها ارزيابي کرد و اظهار داشت: شرکتهاي بزرگ صنعتي در بحرانهاي اقتصادي استراتژي ارائه ميدهند، حتي در زمان وخامت، اشتغال ايجاد ميکنند.
اين فعال اقتصادي ادامه داد: سازمانها و ارگانهاي دولتي هيچ وقت از شرکتها برنامه نميخواهند آنها خود را معطوف به ارائه مجوز و ديگر سندهاي مرتبط نمودهاند.
مدير عامل شرکت صنايع لاستيکي پارميدا تصريح کرد: يک شرکت صنعتي بدون مجوز هم ميتواند توليد کند، ولي آيا بدون دانش و نيروي مستعد و متخصص هم ميتواند به روند توليد ادامه بدهد.
وي از سازمانهاي دولتي مرتبط با اقتصاد درخواست کرد که بروکراسيهاي اداري خود را کاهش دهند و کمي به تدوين و ارتقاء سازمانهاي خود بيانديشند.
مدير عامل شرکت صنايع لاستيکي پارميدا معتقد است، دانش فني کليد واژه توسعه است و توسعه زماني به بهروري ميرسد که سازمانهاي دولتي مداخله را کنار گذاشته و به نظارت توجه داشته باشند.
کمبود منابع مالي، مداخلات محيطزيستي، فقر منابع آب، مشکلات عديده نظام بانکي و مصائب امور مالياتي مواردي بود که در اين نشست مورد توجه قرار گرفت.